Myriam Kroon van Brussel

Cindy onderscheidt zich van alle andere fotograven met haar mooie en unieke werk!Wil je iets leuks.. bijzonders..geks? Cindy weet van elke gelegenheid een geweldige fotoreportage of video te maken! Een echte aanrader!

Marinka Koenis

Als je twijfelt, doen! Cindy is een heel fijn persoon. Nog nooit een fotoshoot gehad, maar ik voelde me bij haar op mijn gemak. Cindy gaat rustig te werk, geeft aanwijzingen waar nodig, staat open voor eigen idee├źn en wensen. En, feedback is ook geen probleem. Zeker een aanrader!

Charlotte Raijmakers

Samen met een vriendin hebben wij echt een onwijs leuke shoot gehad! Naar mijn mening was aan alles gedacht. Ook de communicatie voor en na de daadwerkelijke shoot was goed. De foto’s zijn prachtig geworden en van sommige kan ik nog steeds niet geloven dat ik t ben!

Amelie de Neve

Super mooie resultaten, echt een aanrader ! De foto’s voldoen precies aan wat ik graag wilde.

Kimberly de Wit

Het was vooral een fijne en prettige sfeer, Cindy is een super aardige en relaxe fotografe.Geeft duidelijke aanwijzingen en welke poses mooi zijn. En als resultaat zijn er mega mooie foto’s uit gekomen en qua zelfvertrouwen ben ik weer een stapje gegroeid.

Carlien Goovaerts

Zeer fijne fotoshoot gehad met duidelijke begeleiding ondanks ik geen ervaring had om te poseren. Heel tevreden over de foto’s , echte kunstwerken. Zeker de moeite waard

Robert Verheij

Fijne fotografe die mee denkt tijdens de foto shoot waardoor de mooiste foto’s ontstaan! Goede snelle reactie en erg fijn in omgang!

Danique Meijers

Ik heb echt super veel plezier gehad met mijn, op de gothic en fantasie beurs, gewonnen fotoshoot. De sfeer was super relaxed en ik voelde me helemaal niet raar ondanks dat het mijn eerste fotoshoot was. De resultaten lieten me even sprakeloos achter. De foto’s zijn echt mega gaaf geworden! Voor iedereen een aanrader.

Shiva Hartig

De foto maakt fantasie en werkelijkheid tot een geheel. Het voelt bijna realistisch. Het kleurgebruik en bewerking in kleur, resolutie en vormgeving is excellent.

Hugo Koch

Cindy heeft onze videoclip gemaakt vorig jaar( Burning) en maakt ook al enige jaren fantastische foto’s voor mijn Very ‘Eavy Festival. Of het nou gaat om het regisseren van een videoclip of het maken van prachtige foto’s Original Cin stelt nooit teleur! Check onze videoclip maar!

Suzanne Bonne

Super toffe meid die zich stort op de foto’s en zeer fraai bewerkt! Erg genoten van enthousiasme en blij met gave foto’s!

Marije Dijkema

Cindy is super om mee te werken! Komt afspraken na, is prettig in de omgang en levert geweldig werk af!

Nick Schuiten

Een uniek en lief mens dat het moment op het mooist kan vastleggen. ze trekt alles uit de kast voor resultaat.

Stephan Stegeman

Ik heb als opdrachtgever vaak met Original Cin gewerkt voor foto- en videoproducties. Voor SRM en voor Dabbawalla heeft ze verschillende producties op zich genomen. Elke keer weer waren we meer dan tevreden. Voor bedrijfsfilms, fotoreportages of promo’s kun je met een gerust hart Cindy bellen en verzekerd zijn van een prachtig resultaat

Paula van Dijk

Cindy zet je op een foto met een hele andere kijk, en is professioneel en denkt mee!! De foto’s die je krijgt is niks op aan te merken en ze kiest ze met zorg uit. In mijn ogen is ze uniek deskundige en orgineel

Ricardo Steinbuch

Een paar projecten met Original Cin(dy) uitgevoerd, tot grote tevredenheid. Cindy is serieus met haar vak bezig, durft creatief de grenzen op te zoeken en is vooral ontzettend service gericht. Denkt mee met alles en is niet te beroerd om uurtjes door te halen als de klus daarom vraagt. Ik kan haar van harte aanbevelen!