Ethereal Entanglements pakket

Wat kan je verwachten van een fotoshoot met het Ethereal Entanglements pakket? Met name een leuke fantasievolle dag, die zal resulteren in magische foto’s. Dit pakket is geschikt voor jou, wanneer je op zoek bent naar prachtige foto’s waar net iets meer tijd voor genomen zal worden. Jouw zes mooiste foto’s zullen bewerkt naar je toegestuurd worden.

In het Ethereal Entanglements pakket zit de keuze voor een kledingstuk en een accessoire niet inbegrepen. Maar we kunnen we overleggen wat je wilt en kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Original Cin gaat samen met jou op zoek naar jouw droom look. Heb je jouw droomlook al in je eigen kledingkast hangen? Je mag uiteraard ook je eigen kleding en accessoires meenemen.
Ook zit professionele visagie van een van onze vaste Make-up and Hair artist’s inbegrepen.

Samen kan er gezocht worden naar de locatie voor jouw fotoshoot. Heb je zelf de perfecte locatie al op het oog? Geweldig! Geef dit gelijk aan, dan kunnen we kijken of jouw beoogde locatie geschikt is voor jouw droomplaatje. Original Cin weet in alle andere gevallen ook genoeg mooie locaties aan te wijzen, mocht je voor een buitenlocatie willen gaan.

Is het concept voor jouw Ethereal Entanglements shoot rond en de locatie gekozen? Houd dan wel nog rekening met Original Cin’s benzine kosten naar de locatie.

"Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere".

(Walt Disney)

Er waren elke keer weer prachtige prinsessen te vinden, in het park naast mijn huis. Ook simpel in de bosjes kan je echt prachtige sprookjesachtige plaatjes maken!

Spontane ingevingen kunnen de meest verrassende resultaten opleveren. Op weg naar huis fietste Cindy langs een bijzonder mooie locatie, vlak voordat een geplande shoot elders zou gaan plaatsvinden. Met het volgen van de recente inspiratie van de bloesembomen naast het gezondheidscentrum, werd de shootlocatie spontaan verplaatst. De resultaten zijn prachtig!

Terug