Het 'Dare to Dream Again' pakket

Wat kan je verwachten van een fotoshoot met het Dare to Dream Again pakket? Met name een leuke fantasievolle dag, die zal resulteren in magische foto’s.
In het Dare to Dream Again pakket zit de keuze voor een kledingstuk en een accessoire niet inbegrepen. Heb je jouw droomlook in je eigen kledingkast hangen? Dan is dit pakket geschikt voor jou, wanneer je op zoek bent naar een paar prachtige foto’s en toch de kosten bescheiden wilt houden. Jouw drie mooiste foto’s zullen bewerkt naar je toegestuurd worden.

Ben je al enthousiast?

Samen kan er gezocht worden naar de locatie voor jouw fotoshoot. Heb je zelf de perfecte locatie al op het oog? Geweldig! Geef dit gelijk aan, dan kunnen we kijken of jouw beoogde locatie geschikt is voor jouw droomplaatje. Original Cin weet in alle andere gevallen ook genoeg mooie locaties aan te wijzen, mocht je voor een buitenlocatie willen gaan. Prachtige foto’s zijn echter ook mogelijk in een warme studio in huis.

Is het concept voor jouw Dare to Dream Again shoot rond en de locatie gekozen? Houd dan wel nog rekening met Original Cin’s benzine kosten naar de locatie. We rekenen 0.20 cent per kilometer.

Wil je jouw eigen make-up doen? Dat is natuurlijk mogelijk. Het advies uit ervaring is echter wel, om toch de keuze te maken voor professionele visagie. Een professionele muah (make-up and hair artist) weet namelijk precies hoe jouw schoonheid het best uitgelicht zal worden op de foto. Ook kan de muah met fantasierijke make-up bijdragen aan een sprookjesachtig resultaat. Je kunt daarom altijd visagie boeken bij het Dare to Dream Again pakket.

"Fantasy & reality often overlap"

(Walt Disney)

Als je aan zandvlaktes denkt in Nederland, is Kootwijkerzand de eerste waar je aan denkt. Hier hebben we op een prachtige zomerdag een Star Wars shoot gedaan.

Lang zoeken naar een goede locatie kan zeker de moeite waard zijn. Naar dit recreatiegebied hebben we lang moeten zoeken, omdat model Amelie helemaal uit België moest komen. De plaatjes zijn hier uiteindelijk prachtig geworden!

Wat was dit een mooie dag voor een fantasy shoot in Almere! Heerlijk rondrennen in het Lumièrepark in mooie prinsessenjurken. Een droom die uitkomt voor velen, nietwaar?

Wat een geweldige locatie was dit! Een prachtige ruïne in Asten. Dit stoere model uit België had alles over voor het perfecte plaatje: midden in de winter in een kort jurkje… brrrr

Terug