Magical Mystery pakket

Wat kan je verwachten van een fotoshoot met het Magical Mystery pakket? Met name een leuke fantasievolle dag, die zal resulteren in magische foto’s.
Dit pakket is geschikt voor jou, wanneer je alles uit de kast wil halen met je fotoshoot. Je hebt hiermee dan ook de mogelijkheid om met twee verschillende looks of concepten op de foto te gaan. Met een meeting, mail of skype-gesprek vooraf, zal uitgebreid een volledig aan jou aangepast concept worden ontworpen. Jouw acht mooiste foto’s zullen bewerkt naar je toegestuurd worden.

In het Magical Mystery pakket zit de keuze voor twee kledingstukken en twee accessoires inbegrepen. Door het netwerk dat Original Cin ondertussen heeft opgebouwd, is er heel veel keus in kleding en accessoires. Uiteindelijk zal na de gesprekken een lijst met foto’s opgestuurd worden waaruit je kan kiezen. De collectie bestaat vooral uit prachtige jurken en bijzondere hoofdtooien. Heb je jouw droomlook al in je eigen kledingkast hangen? Je mag uiteraard ook je eigen kleding en accessoires meenemen. Ook zit professionele visagie van een van onze vaste Make-up and Hair artist’s inbegrepen.

Samen kan er gezocht worden naar de locatie voor jouw fotoshoot. Heb je zelf de perfecte locatie al op het oog? Geweldig! Geef dit gelijk aan, dan kunnen we kijken of jouw beoogde locatie geschikt is voor jouw droomplaatje. Original Cin weet in alle andere gevallen ook genoeg mooie locaties aan te wijzen, mocht je voor een buitenlocatie willen gaan.

Is het concept voor jouw Never Ending Story shoot rond en de locatie gekozen? Houd dan wel nog rekening met Original Cin’s benzine kosten naar de locatie.

Ligt de locatie binnen een straal van 50 km vanaf Almere? Dan nemen wij onze reiskosten op eigen rekening.
Voor locaties op een langere afstand rekenen we 0.26 cent per kilometer.

"All we have to decide is what to do with the time that is given us".

(Gandalf) J.R.R. Tolkien

Dit was een heerlijke zomerse dag, waar veel voorbereiding voor nodig was. Het is een van kleurrijkste thema’s tot nu toe en de resultaten zijn fantastisch! Vooral de blauwe wollen lippen vingen veel reacties.

Een koude regenachtige dag in de mooie kloostertuinen van Utrecht. De prachtige headpieces van Pioro Blue vormden de perfecte finishing touch!

Een van de indrukwekkendste locaties tot nu toe. Een door bossen omringd verlaten hotel in een klein dorpje. Dit was werkelijk een magische ervaring.

Goede uitleg geven over het idee dat in je hoofd zit, is niet altijd makkelijk. Als een model uiteindelijk het resultaat ziet, valt echter alles toch altijd op zijn plek.

Terug