06 123 09 254 info@originalcin.nl
13
okt

Een aantal weken geleden organiseerde Original Cin een fantasy fotoshoot in Nationaal Park Veluwezoom. Original Cin zorgde voor kostuums, accessoires en uilen van Uiltopia om het een echte fantasy fotoshoot te maken. Rianne laat in dit blog zien dat iedereen met de hulp van Original Cin zichzelf als fantasy personage kan laten vereeuwigen.

 

Kostuums, accessoires en roofvogels voor de ultieme Fantasy foto

Voor deze Original Cin ‘Heather Photoshoot Day’ konden mensen zich van tevoren inschrijven. De deelnemers maakte een drastische transformatie door. Met kleding en accessoires van Kimberley de Wit, haar en visagie van Melissa Cheyenna en de uilen van Uiltopia transformeerde iedereen tot een personage uit een fantasy verhaal.

Original Cin Fotoshoot Fantasy Behind the Scenes

Paars: Een koninklijke, luxe en mysterieuze kleur

Paars, paarser, paarst. De bloeiende paarse heidebloemen gaven een dramatische en magische touch aan elke foto. Door de omgeving en de compleet gestylede modellen

Fantasy Heather Fotoshoot

Van ervaren tot onervaren modellen

Tussen de modellen zaten er veel verschillen. In leeftijd, als wat voor soort personage ze op de foto wilde, maar ook ervaring. Er waren modellen met redelijk wat, tot helemaal geen ervaring. Voor kersverse modellen was het soms even zoeken. Op het begin voelden sommigen zich een beetje ongemakkelijk, maar ik zag ze snel ontdooien. En vanaf het moment dat ze er plezier in kregen zag ik de magie ontstaan. Door de goede aankleding, mooie omgeving en ontspannen leuke sfeer tussen alle modellen en Original Cin teamleden zijn alle modellen prachtig op de foto terecht gekomen. Het was een enorm gezellige dag!

Meedoen aan een Original Cin Fantasy Fotoshoot?

Wil jij ook meedoen aan een Original Cin fotoshoot?  Binnenkort organiseert Original Cin een nieuwe Fantasy Fotoshoot! Je kan je nu al inschrijven voor Original Cin’s Autumn Fantasy Photoshoot.

Facebook Comments

Leave A Reply