06 123 09 254 info@originalcin.nl

Behind the Scenes: Omroep Flevoland bij Original Cin

10
okt

Voor het tv-programma Binnen de Dijken kwam Omroep Flevoland Original Cin filmen. Maandagavond 10 oktober 17:15 kon je Cindy aan het werk zien op Omroep Flevoland. In dit blog vertelt Rianne hoe de opname van Omroep Flevoland om Original Cin’s fotoshoot te filmen achter de schermen, er achter de schermen aan toe ging. Boem, denk daar maar eens over na!

Omroep Flevoland bij Original Cin

Cameraman Frank kwam filmen voor het item Binnen de Dijken van Omroep Flevoland. In dit wekelijkse item van de maandagavond wordt aandacht besteed aan diverse culturele initiatieven binnen Flevoland. Omdat Cindy steeds meer naam begint te maken als Fine-Arts fotografe, wilde Omroep Flevoland Original Cin’s talent delen met de rest van Flevoland.

Meer dan genoeg filmmateriaal voor Omroep Flevoland

Tijdens deze shoot waren waren de modellen omgetoverd tot twee mystieke wezens. Model Manouk tot half mens, half hert en model California Acid tot half mens, half Octopus. Om deze concepten goed uit te voeren was er een nauwe samenwerking tussen de kostuumontwerpster van ES Styling and design (Elly Schraven), headpeace designer van Maskarada – Masks & More (Ilse ten Broeke) en MUAH’s (Monika Murris-Nikken en Pearl Baiss).

We werkten dit keer met een groot team en er gebeurde weer meer dan genoeg. Aggregaten die ontploffen, headpieces die omvallen en voorbijgangers die luid en duidelijk onze shoot van commentaar voorzien.

Twee oudere heren liepen langs en blèrden met zwaar Amsterdams-Almeers accent: ‘Wat een gek gedoe dit. Wat zijn ze hier nou aan het doen?’ ‘Hoi meneer, kunt u alstublieft wat zachter doen er worden opnames gemaakt voor Omroep Flevoland’ Waarop de meneer er juist een toontje bovenop doet. ‘OH WAT LEUK! KOMT JEROEN OOK? DAT VIND IK NOU ECHT EEN LEUKE GAST! EN WANNEER WORDT HET UITGEZONDEN? WIE WORDT ER GEFILMD DAN?’ En ging het nog even door.

Shooten is nooit saai. Het is altijd bijzonder en er gebeurt altijd meer dan genoeg. Misschien moet cameraman Frank maar een maandelijkse reality show van ons maken?! 😉

Van cameravrouw Original Cin naar hoofdpersoon Original Cin

Cindy heeft veel ervaring als cameravrouw. Het was voor haar gek om nu voor de camera in plaats van achter de camera te staan.  Zo vertelde Cindy: ‘Normaal gebruik ik allerlei trucjes om de mensen die ik film op het gemak te stellen en mooie verhalen te laten vertellen. En nu werden die trucjes ook bij mij gebruikt. Dan vond ik zo gek’

Kijk je met ons mee achter de schermen?

Normaal ben ik altijd de buitenstaander die het proces vastlegt, maar deze keer was ik niet de enige. Cindy maakte foto’s, Rachel maakte foto’s van Cindy, cameraman Frank van Omroep Flevoland filmde Cindy en Rachel en ik maakte foto’s en aantekeningen van Cindy, Rachel en cameraman Frank aan het werk. En niet te vergeten de stylistes, MUAH’s en modellen die af en toe een foto maakten om gelijk op de sociale media te delen. Er zijn maar weinig fotoshoots zo goed gedocumenteerd!

Laat ons weten wat je ervan vond!

De resultaten

Facebook Comments

Leave A Reply