06 123 09 254 info@originalcin.nl
24
jan

Ga je mee op ontdekkingstocht door de fotografiewereld?

Rianne -schrijffanaat, dromer, ontdekker en stiekem best wel een beetje quirky- wordt de nieuwe blogger van Original Cin.
Rianne zal regelmatig blogs schrijven over fotografie en video’s. In dit blog stelt zij zich aan jullie voor.

Goede foto’s en video’s brengen je voor een paar seconden naar een andere wereld. Een filmpje van vroeger brengt je weer even terug naar je vroegere ik. Een nieuwsfoto in de krant helpt je in te leven in anderen en wat zij meemaken. Een fantasyfoto laat je even geloven dat die fantasiewereld echt bestaat. Het roept gevoel op.

Vandaag de dag maakt iedereen foto’s en filmpjes, maar het maken van bezielde foto’s en filmpjes is een kunst. Geen kwestie van gewoon een mooi plaatje schieten. Meer een kwestie van bedenken, tig keer overdenken, uitdenken en dan nog eens doen. En door Cindy te volgen in haar werk als fotografe en cameravrouw heb ik gezien hoeveel tijd, inspanning en liefde voor het vak erbij komen kijken.

En hoe meer ik van de foto- en video wereld ervaar, des te meer ik besef dat deze wereld groot is.Vol met leuke gebeurtenissen, inspirerende mensen en interessante trends, waar prachtige verhalen over geschreven kunnen worden. Toen Cindy mij vroeg om hier blogs over te schrijven kon ik niet anders dan volmondig ja zeggen.

En wie is ik?

Ik is Rianne. Ik hou van muziek, schrijven, lezen, dagdromen, maar mijn grootste passie is vooral nieuwe werelden ontdekken.
Dit doe ik natuurlijk door de wereld over te reizen, maar ik ontdek ook graag nieuwe leefwerelden in Nederland.

Daarom kan je vanaf nu hier regelmatig lezen over hoe ik blog voor blog de wereld van de fotografie en video ga ontdekken. Van informatieve blogs, ‘behind the scenes’ reportages tot geschreven portretten over mensen in de video- en fotografiewereld, vele verschillende thema’s zullen belicht worden.

Wil je ook samen met mij deze wereld ontdekken?
Volg dan mijn avonturen op Original Cin of neem een kijkje op mijn site ‘Exploring Worlds’.

Foto’s: Original Cin & Rianne Rietveld
Make-up en haar: Pearls Baiss

Facebook Comments

Leave A Reply